Havas Henrik csatlakozott a „fake news” gyártók közé + videó

A korábban a szélsőjobboldalt nagy nyilvánosság előtt kritizáló, de az ÚjMúlt Kft. működésének hála ma már jobbikosnak is nevezhető Havas Henrik ugyanis összemosott két, egymástól teljesen különálló dolgot – olvasható a 888 cikkében.

Forrás: 8882022. 01. 30. 19:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes határozottsággal, a kétely felmerülésének hiányával képes volt összekeverni „Bróker Marcsit” a csengeri örökösnővel.

Miközben ugyanis olvasta a hírt, hogy Marcsi 10 év börtönbüntetést kapott, egy szempillantás alatt belemondta a kamerába:

Tudják, ez a Marcsika az, aki azt állította, hogy 4,3 milliárd eurót örökölt Németországban

Azért is mulatságos ez a baki a „Tanár úr” részéről, mivel ő az a személy a rendszerváltás óta, aki minduntalan úgy állítja be magát, mint akiről meg lehetne mintázni lehetne a tévedhetetlenség szobrát.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Havas Henrik (Fotó: Youtube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.