időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo
A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint körükben magasabb a kormánypártok támogatóinak aránya

Márki-Zay halálkampánya: az idős szavazókat megtizedelte a Covid

Kreft-Horváth Márk
2022.01.01. 18:47 2022.01.02. 02:34
Márki-Zay halálkampánya: az idős szavazókat megtizedelte a Covid

Mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban? – szegezte a kérdést a követőinek Facebookra feltöltött újévi köszöntőjében Márki-Zay Péter. A baloldal miniszterelnök-jelöltje attól is politikai hasznot remél, hogy a koronavírus sok áldozatot szedett az idősek körében.

A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester a videóüzenetében.

A baloldal kormányfő-jelöltje húszperces bejelentkezésében hosszan sorolta a kormány által hozott jóléti intézkedéseket, amelyekre szerinte azért van szükség, mert a Fidesz fél egy esetleges választási vereségtől 2022-ben.

Márki-Zay Péter most is beszélt a politikai baloldal árulóiról, önmagát indirekt módon Bajnai Gordonhoz és Botka Lászlóhoz hasonlította, akik szintén a baloldal miniszterelnök-jelöltjei voltak, de szerinte a baráti tűznek estek áldozatul.

A politikus szerint egész évben öntötték ránk a gyűlöletet, nőtt a magyar társadalom megosztottsága. Emellett nem felejtette el megemlíteni, hogy bárki, aki az ő leváltásáról beszél, az a Fidesz érdekében kommunikál.

Márki-Zay halálkampánya

Márki-Zay Péter: A Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.