Márki-Zay halálkampánya: az idős szavazókat megtizedelte a Covid

A baloldal miniszterelnök-jelöltje újévi köszöntőjében arról beszélt, hogy az idősek körében magasabb a kormánypártok támogatottsága.

2022. 01. 01. 18:47
Fotó: Képernyőfotó Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban? – szegezte a kérdést a követőinek Facebookra feltöltött újévi köszöntőjében Márki-Zay Péter. A baloldal miniszterelnök-jelöltje attól is politikai hasznot remél, hogy a koronavírus sok áldozatot szedett az idősek körében.

A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester a videóüzenetében.

A baloldal kormányfő-jelöltje húszperces bejelentkezésében hosszan sorolta a kormány által hozott jóléti intézkedéseket, amelyekre szerinte azért van szükség, mert a Fidesz fél egy esetleges választási vereségtől 2022-ben.

Márki-Zay Péter most is beszélt a politikai baloldal árulóiról, önmagát indirekt módon Bajnai Gordonhoz és Botka Lászlóhoz hasonlította, akik szintén a baloldal miniszterelnök-jelöltjei voltak, de szerinte a baráti tűznek estek áldozatul.

A politikus szerint egész évben öntötték ránk a gyűlöletet, nőtt a magyar társadalom megosztottsága. Emellett nem felejtette el megemlíteni, hogy bárki, aki az ő leváltásáról beszél, az a Fidesz érdekében kommunikál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.