Mandiner választási különszám – Előrendelési lehetőség! (X)

Választási különszámmal jelentkezik a Mandiner, amelyet most kedvező áron, előrendeléssel, kényelmesen, online is megvehet, a Mandiner pedig kiszállítja!

Forrás: Szponzorált tartalom2022. 02. 08. 8:01
Forrás: Mandiner.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tudjon meg mindent a közelgő áprilisi választásokról, a felhatalmazást kérő politikusok programjáról és a billegő választókerületekről. Beszélgetések, viták, értekezések és exkluzív részletek korábbi kampányokról. Török Gábor és Giró-Szász András elemzései, Orbán Balázs és Balázs Péter vitája Magyarország jövőjéről.

Mérlegen az Orbán-kormány teljesítménye, terítéken a baloldal programja, Lánczi András, Schmidt Mária, Fodor Gábor és Böcskei Balázs választási értekezései a március 1-jén megjelenő különszámban.

A lapot február 28-ig előrendeléssel 1190 forintért helyett most 990 forintért megveheti!

Kuponkód: valasztas

Részletek: www.mandiner.hu

Megrendelés: www.mandiner.hu/elofizetes

A különszámot a Mandiner 2022. március 6-ig eljuttatja a megrendelőknek.

Borítókép: Mandiner.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.