Márki-Zay már Deák Dániel politológust is tévévitára hívta

A baloldal kormányfőjelöltje odáig süllyedt, hogy már jobboldali elemzőkkel is vitatkozna, csak valakivel vitázhasson.

Magyar Nemzet
Forrás: facebook/deakdanielemez2022. 02. 03. 21:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Deák Dániel közösségi oldalára feltöltött bejegyzésből világosan látható, hogy

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje mára odáig süllyedt, hogy már jobboldali elemzőkkel is vitatkozna, csak valakivel vitázhasson, ez pedig meglehetősen szégyenteljes a hódmezővásárhelyi polgármesterre nézve.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője arról a szürreális jelenségről számolt be a Facebookon, hogy Márki-Zay ismét felhívta őt telefonon, és meglehetősen nehezen védhető mondatait próbálta neki megmagyarázni.

A bejegyzésből az is kiderül, hogy Deák Dánielt tévévitára hívta Márki-Zay Péter, de mivel minden jel szerint nem ő a baloldal vezetője, hanem Gyurcsány Ferenc, és mivel még a rezsicsökkentés eltörléséről, a fizetős egészségügyről és a bevándorlók beengedéséről tett mondatait sem ismeri el, ezért a vezető elemző elutasította őt.

Ezek után hívta fel őt a balos kormányfőjelölt telefonon, és ott magyarázta védhetetlen mondatait, és kérte, hogy menjenek vitázni a Hír TV-be vagy a Pesti TV-be.

– Szürreális. Nem hiszem el, hogy itt tartunk

– írta Deák Dániel.

– Márki-Zay Péter, előbb, kérem, vállalja a mondatait!

– tette hozzá a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Borítókép: Facebook/deakdanielemez

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.