Márki-Zay Péter agymosottakról és részegesekről beszélt

Az egész vidéki Magyarországot sértette meg Márki-Zay Péter akkor, amikor úgy nyilatkozott egy somogyi lakossági fórumon, hogy a falusiakkal délelőtt tízkor már nem lehet beszélni, mert vagy részegek, vagy agymosottak.

Magyar Nemzet
Forrás: drot.info2022. 02. 08. 16:05
20220114 budapest szel kalman ter marky zay peter kampanya lakossagi forum havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyilvánosság előtt beszélve sértette meg a vidéken élőket Márki-Zay Péter – adta hírül a Drót.info hírportál. A baloldali miniszterelnök-jelölt Marcaliban tartott fórumot, ahol beszélt a szórólapozás közben szerzett tapasztalatokról. A portál szerint azt mondta: – Amikor valaki írja, én olvastam kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy reggel tíz órakor egy faluban – azt mondja, hogy – kevés józan emberrel találkozott, de azok közül, aki nem agymosott volt, és lehetett vele egyáltalán beszélni, azok közül kettőt-hármat átállított. Mindezt a mellékelt videó is bizonyítja.

A felvételt kommentálva a Drót.info azt írja: „A kapitány mellett pedig ott ül hajósinasként az egyik tanácsadója, Steinmetz Ádám, aki egy falvakban igencsak bővelkedő somogyi választókerület képviselője szeretne lenni, ennek ellenére némán végighallgatja Márki-Zay vidékgyalázó történetét. A Jobbik politikusának még csak eszébe sem jut, hogy a somogyiak nevében kikérje azt a hazugságot, amely szerint a vidéken élők nagy többsége délelőtt 10 órakor már részeg.”

Borítókép: Márki-Zay Péter már szinte minden hazai közösségbe belekötött (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.