Mégis kaphatott milliós jutalmat a fővárosi vagyonkezelő vezetője

Budai Gyula közösségi oldalán azt állítja: Karácsony Gergely megint hazudott.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 02. 07. 20:45
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2021. december 15. Karácsony Gergely fõpolgármester sajtótájékoztatót tart az általa benyújtott népszavazási kezdeményezésekhez szükséges aláírásgyûjtõ ívek átvétele után a Nemzeti Választási Iroda elõtt 2021. december 15-én. Megkezdõdik az aláírásgyûjtés a Diákvárosra és a 270 napos álláskeresési járadékra vonatkozó népszavazáshoz - jelentette be a fõpolgármester. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely megint hazudott! Mégis csak kapott jutalmat Barts Balázs! 

– írta mai posztjában közösségi oldalán Budai Gyula. A fideszes országgyűlési képviselő szerint Barts Balázs a Fővárosi Vagyonkezelő Központ vezérigazgatója 2021 év végén 5,22 millió forint jutalmat kapott. 

– Az a 

Barts J.Balázs kapott több mint ütmillió forint jutalmat Karácsony Gergelytől, aki intézte a Városháza eladását,

 és a fővárosi ingatlanmutyikat, főváros „táskás emberével” Berki Zsolttal! Ez az 5,22 millió forint az a Júdás-pénz, amellyel megvették Barts Balázs hallgatását, és befogták a száját! Pedig a rendőrségen amikor meg fogják hallgatni Barts Balázst, a hazugságért és a valótlan állításokért nem jutalom jár, hanem sok-sok év börtön! – vetítette előre bejegyzésében a kormánypárti politikus. 

A Magyar Nemzet egyébként közérdekű adatigényléssel fordult a fővárosi céghez az ügyben, megkeresésünkre a vagyonkezelő egyelőre nem válaszolt. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.