Tavaszváró a Mandinernél! (X)

Töltődjön fel már a tavasz kezdetén, és nyerje meg a wellnesshétvégét, legyen naprakész a sport világában, vagy találjon kreatív ötleteket otthona alakításához a nyereményekkel.

Forrás: Szponzorált tartalom2022. 02. 01. 9:28
Forrás: Mandiner.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akik a tavaszváró kampányban fizetnek elő 30 százalék kedvezménnyel a Mandinerre, azok között a portál egy 2 éjszakás wellnesshétvégét sorsol ki a gárdonyi Vital Hotel Nautisbe 2 éjszakára 2 fő részére, valamint 1-1 egyéves Nemzeti Sport- és Lakáskultúra-előfizetést.

A wellnesshétvége-utalvány érvényessége: 2022. december 20. (kivéve főszezon és ünnepi időszakok).

Az akció kizárólag a tavaszvaro kuponkód felhasználásával egy évre megkötött, kombinált (nyomtatott és digitális) előfizetésekre vonatkozik.

Az akció időtartama: 2022. február 1–15. 23:59.

Sorsolás: 2022. február 16., 11 óra

A nyertesek nevét a Mandiner Facebook-oldalán és honlapján teszik közzé. Az ajándékokat 45 munkanapon belül juttatják el a nyertesekhez.

Kuponkód: tavaszvaro

Előfizetés: www.mandiner.hu/elofizetes

A játékszabályzat IDE KATTINTVA érhető el.

Borítókép: Mandiner.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.