időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

A zuglói parkolási ügy kivizsgálását javasolja a fővárosi Fidesz

Nagy Orsolya
Forrás: Facebook
2022.03.08. 18:51 2022.03.08. 18:58
A zuglói parkolási ügy kivizsgálását javasolja a fővárosi Fidesz

– Ha már a baloldal 2020-ban létrehozta a múltfeltáró bizottságát, akkor most foglalkozzon a budapesti parkolási rendszer kapcsán a zuglói korrupciógyanús esetekkel! Javasoltuk, hogy Tóth Csabát, Horváth Csabát, Molnár Zsoltot és Baja Ferencet is hívják meg, hogy elmondhassák, hogyan működött a sajtóban olvasható parkolási maffia 

– írta közösségi oldalán a budapesti Fidesz az ügy kivizsgálását kérve. Erről Bagdy Gábor, a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának tagja írt levelet Havasi Gábornak (Momentum), a vizsgálóbizottság elnökének.

– A zuglói parkolási botrány újabb bizonyíték arra, hogy a cápák, amelyekről Bajnai Gordon beszélt, ott úszkálnak a baloldali pártok körül – mondta Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője a Hír TV Napi aktuális című műsorában. Mint mondta: a napvilágot látott hírek szerint a korrupciógyanús zuglói parkolási szerződés felett több szocialista politikus bábáskodott, például Horváth Csaba, Molnár Zsolt, Baja Ferenc, hogy aztán súlyos tíz- és százmillió forintokat tehessenek zsebre. A frakcióvezető arra is emlékeztetett, hogy Karácsony Gergely a főpolgármesteri kampányában többek közt átláthatóságot és egységes parkolási rendszert ígért Budapestnek, ehelyett csak az általa aláírt korrupciógyanús parkolási szerződés látott eddig napvilágot.

Borítókép: Láng Zsolt, Soproni Tamás, Horváth Csaba  (Fotó: Kurucz Árpád) 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.