A zuglói parkolási ügy kivizsgálását javasolja a fővárosi Fidesz

Láng Zsolt szerint a zuglói parkolási botrány újabb bizonyíték arra, hogy a cápák, amelyekről Bajnai Gordon beszélt, ott úszkálnak a baloldali pártok körül.

Forrás: Facebook2022. 03. 08. 18:51
null
2022.01.24. Budapest Városháza, vizsgálóbizottsági ülés, Láng Zsolt, Soproni tamás Horváth Csaba Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha már a baloldal 2020-ban létrehozta a múltfeltáró bizottságát, akkor most foglalkozzon a budapesti parkolási rendszer kapcsán a zuglói korrupciógyanús esetekkel! Javasoltuk, hogy Tóth Csabát, Horváth Csabát, Molnár Zsoltot és Baja Ferencet is hívják meg, hogy elmondhassák, hogyan működött a sajtóban olvasható parkolási maffia 

– írta közösségi oldalán a budapesti Fidesz az ügy kivizsgálását kérve. Erről Bagdy Gábor, a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának tagja írt levelet Havasi Gábornak (Momentum), a vizsgálóbizottság elnökének.

– A zuglói parkolási botrány újabb bizonyíték arra, hogy a cápák, amelyekről Bajnai Gordon beszélt, ott úszkálnak a baloldali pártok körül – mondta Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője a Hír TV Napi aktuális című műsorában. Mint mondta: a napvilágot látott hírek szerint a korrupciógyanús zuglói parkolási szerződés felett több szocialista politikus bábáskodott, például Horváth Csaba, Molnár Zsolt, Baja Ferenc, hogy aztán súlyos tíz- és százmillió forintokat tehessenek zsebre. A frakcióvezető arra is emlékeztetett, hogy Karácsony Gergely a főpolgármesteri kampányában többek közt átláthatóságot és egységes parkolási rendszert ígért Budapestnek, ehelyett csak az általa aláírt korrupciógyanús parkolási szerződés látott eddig napvilágot.

Borítókép: Láng Zsolt, Soproni Tamás, Horváth Csaba  (Fotó: Kurucz Árpád) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.