időjárás 6°C Auguszta 2023. március 29.
logo

Orbán Viktor: Ha a baloldal nyer, Magyarország nem tudja elkerülni a sorsát + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2022.03.31. 17:06 2022.03.31. 17:31
Orbán Viktor: Ha a baloldal nyer, Magyarország nem tudja elkerülni a sorsát + videó

Ebből a háborúból ki kell maradnunk: ha belesodródunk, mindent elveszíthetünk, és semmit nem nyerhetünk rajta

hívta fel a figyelmet a Veszprém megyei Dudaron folytatta kampánykörútja során Orbán Viktor. A miniszterelnök ugyanakkor rámutatott, hogy a baloldal mást gondol, fegyvereket küldene, fegyvereket szállítana Ukrajnába, sőt katonák küldését sem zárja ki, valamint elzárná az orosz energiát szállító csöveket Magyarország határainál. 

Tájékoztatása szerint meg is kötötték a maguk megállapodásait az ukránokkal, tehát ha ők nyernek, biztosak lehetünk benne, hogy másnap megindulnak a fegyverszállítmányok, és fölmondják a szerződéseket az olajról és a gázról az oroszokkal.

– Az igazság az, hogy a baloldal a háború oldalán áll. Ha a baloldal nyer, Magyarország nem tudja elkerülni a sorsát, bele fog sodródni a háborúba. Ha a nemzeti oldal győz, akkor úgy, ahogy eddig, továbbra is megvetjük a lábunkat, és nem engedjük, hogy belelökjenek vagy belesodorjanak bennünket ebbe a háborúba

szögezte le. Ez a választás tétje, ezzel kell szembenéznünk – hangsúlyozta Orbán Viktor. 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a Kormányinfón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. június 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.