Bombariadó volt szinte az összes budapesti és több vidéki plázában is

Hangosbemondóban kérték a vásárlókat, hogy haladéktalanul hagyják el az épületet az Árkádban és a Corvin Plázában is. Erről érkezett hír a Mammutból, az Aréna Plázából, a Westendből, a MOM Parkból és az Allee-ból is. Bombariadó volt a Debrecen plázában, Győrben két plázában, Szegeden és Miskolcon is. A rendőrök az Origónak elmondták, hogy az érintett plázákba tűzszerészeket küldtek, és közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt. A támadók minden esetben e-mail-ben küldték el a fenyegetést. Este kilencre a rendőrség befejezte a plázák átvizsgálását, bombát, ahogy várható volt, nem találtak - olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2022. 04. 19. 18:04
Mindenkinek el kellett hagynia az épületet. FORRÁS: ORIGO
Mindenkinek el kellett hagynia az épületet. FORRÁS: ORIGO Forrás: ORIGO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Üzemzavar miatt a bevásárlóközpont néhány perc múlva bezár. Kérjük, kövessék munkatársaink utasításait. A legrövidebb úton hagyják el az épületet. Járműveiket hagyják a parkolókban

- ezt mondták be az Árkádban a hangosbemondóban, tudósított az Origo a helyszínről.

Nem sokkal később a Corvin Plázából is kiküldtek mindenkit.

Corvin Pláza FORRÁS: ORIGO

A Hajdú-Bihari hírportál, a Haon.hu azt írja, bombariadó volt Debrecenben, a MÁV Piac utcai területi igazgatóságának épületében. A portál úgy tudja, a debreceni Malomparkban és a Debrecen Plazában is bombariadó miatt kellett elhagynia az embereknek a bevásárlóközpontot.

Az Origo információi szerint az előbb említetteken túl, az Aréna Plázában, egy kaposvári plázában, a Mammutban, és egy győri plázában is bombariadó volt.

Több budapesti plázából kaptunk bejelentést arról, hogy azzal fenyegették meg őket, hogy a bevásárlóközpontjukban bomba van

– mondta el az Origo megkeresésére Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A támadók minden esetben e-mail-en küldték a fenyegetést.

A rendőrök azonnal tűzszerészeket küldtek a plázákba, és közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt.

Bár egyelőre nincs pontos információ arról, hogy hány embernek kellett elhagynia az érintett plázákat a bombariadó miatt, mindez minden bizonnyal több tízezer embert érint - olvasható az Origo cikkében.

Borítókép: Mindenkinek el kellett hagynia az épületet (Forrás: Origo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.