időjárás -1°C Vilma 2023. december 5.
logo

Örül Magyarország nyomás alá helyezésének Karácsony + videó

Magyar Nemzet
2022.08.08. 18:35 2022.08.08. 18:56
Örül Magyarország nyomás alá helyezésének Karácsony + videó

Karácsony Gergely főpolgármester örvendetesnek nevezte, hogy Magyarország nem tudta megakadályozni az EU szankcióit Oroszország ellen – derült ki egy ma kiszivárgott videóból. Az elemző szerint így már kézzelfogható bizonyíték is van arra, hogy a baloldal hazánk ellen dolgozik.

Örömét fejezte ki Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, hogy Magyarország nem tudta megakadályozni az Európai Unió (EU) szankciós csomagját. Egy, a Deák Dániel politikai elemző által frissen közzétett videó arról tanúskodik, hogy Karácsony szerint a magyar kormány rossz oldalon áll az ukrán–orosz konfliktusban. A városvezető kifejtette: az unió nagy nyomás alá fogja helyezni a magyar kormányt, mert a kabinet rá van szorulva az EU támogatására. Hozzátette:

az EU rendelkezésére állnak olyan eszközök, melyekkel jobb belátásra tudja bírni a magyar kormányt.

Az elemző szerint ebből is világossá vált, hogy „Európa-szerte a kirívóan magas energiaárakat és gazdasági nehézségeket Brüsszel elhibázott szankciói okozták”. Hozzátette: „a nemzetközi baloldal felelőtlen szankciós politikája, és a hazai baloldal feltétel nélküli szervilizmusa” vezetett a mostani helyzethez.

Mint arról beszámoltunk nemrégiben, egy magát az ukrajnai Kijev polgármesterének kiadó ál-Klicsko hívta fel több nyugat-európai nagyváros polgármesterét, köztük a budapestit is. Gyaníthatóan Karácsony késve észlelte az átverését, mert csak órákkal azután tette közzé a vele történteket, hogy a sajtóban több helyen is megjelent.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Mirkó István)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.