Tizennyolcezren utaztak a kedvezményes Tűzijáték 2022 jeggyel

Tizennyolcezren utaztak vidékről Budapestre, aztán haza Tűzijáték 2022 jeggyel – tette közzé Facebook-bejegyzésben a Technológiai és Ipari Minisztérium.

Forrás: Technológiai és Ipari Minisztérium2022. 08. 28. 13:33
null
Fotó: MTI/MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kedvezményes ajánlatot pénteken és szombaton a főváros felé, szombaton és vasárnap a visszaúton vehették igénybe a vidéken vonatra, buszra szállók. A legnépszerűbb az egy főre a megtett távolságtól függetlenül, egységesen kétezer forintért megváltható alapváltozat volt, amelyből tizenkétezer kelt el, ugyanakkor több mint ezerhatszáz jegyvásárló vitt magával további nyolcszáz forintért még egy embert – mutatott rá a minisztérium.

A közlekedési szolgáltatóknak több mint huszonötmillió forint nettó bevétele származott a speciális, fixáras jegytípusból.

A Technológiai és Ipari Minisztérium a nemrégiben kijelölt országos közlekedésszervező közreműködésével összehangolt és vonzó tarifarendszer kialakítására törekszik a közösségi közlekedésben.

A Tűzijáték 2022 kedvezményes termékkel kapcsolatos tapasztalatokat e cél megvalósítása során figyelembe veszik, azok a későbbiekben hasonló kezdeményezésekben hasznosulhatnak – tették hozzá.

Borítókép: Tűzijáték a Duna felett Budapesten 2022. augusztus 27-én (Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.