A nem létező „Fókusz Közvéleménykutató Intézet” hangja

Így buzdított a Jobbik „okos” szavazásra a 2019-es EP-választás előtti kampányban.

2022. 09. 23. 14:36
SNEIDER Tamás; JAKAB Péter
Budapest, 2019. december 2. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. december 2-án. Mellette frakciótársa, Sneider Tamás. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az interneten ma is fellelhető az a hanganyag, melyen bizonyos Horváth Róbert arról győzködte a választókat 2019-ben, hogy a Mi Hazánkra és a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra nem érdemes szavazni. Toroczkai László állítása szerint a felvételen valójában Kiss Zoltán Imre hangja hallható, aki Szabó Gábor, a Jobbik egyik vezető politikusának közvetlen alkalmazottja volt.

Az alábbi felvételen a Jobbik Ifjúsági Tagozatának egy kampányvideója látható, többek közt Kiss Zoltán Imrével. A két hang összehasonlítását az olvasókra bízzuk.

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik akkori frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. december 2-án. Mellette frakciótársa, Sneider Tamás (Fotó: MTI/Kovács Attila )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.