Gusztustalan megjegyzést tett egy érdi mintaapa a szívhangra

A kétgyermekes apa és felesége korábban az Év családja díjat vették át a város baloldali polgármesterétől.

2022. 09. 16. 15:28
null
Fotó: Balogh Alex
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Durva megjegyzést közölt a szívhangrendelet kapcsán a Facebookon egy érdi férfi, aki a következőket osztotta meg a legnagyobb közösségi oldalon, amire egy olvasónk hívta fel a figyelmet: „Miért hívják szívhangnak egy áramló folyadékban (vér) mozgó részecskék (vérsejtek, vértestek, vérlemezkék) felületéről visszavert ultrahang doppler-eltolódásának segítségével mért áramlási sebesség időfüggésének alapján kreált jelet?”

Egy változó fényerőjű lámpa vagy kilengő mutató pontosabban leírná a jelenséget

– tette hozzá megdöbbentő módon a férfi.

Az ügy pikantériája, hogy a férfi és felesége, akik két gyermeket nevelnek, korábban helyben elnyerték az Év családja díjat. Az elismerés annak az Érden élő családnak adományozható, amelynek tagjai mindennapi életükkel, munkálkodásukkal, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, családtagjaik gondozásával, közéleti szerepvállalásukkal is példaként állíthatók a város közössége elé.

A család Csőzik Lászlótól, Érd balliberális polgármesterétől vehette át az elismerést.

Úgy tudjuk, hogy a feleség más módon is kapcsolódott, illetve kapcsolódik Érd városához az egyik önkormányzati intézmény munkatársaként.

Borítókép: Csőzik Lászlónak főhet a feje a díjazott durva kijelentése miatt (Fotó: Balogh Alex)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.