Karácsony Gergely újra átadja az előző városvezetés összes fejlesztését?

Budapesti Fidesz: A baloldali városvezetés szemfényvesztéssel próbálja a választókat megtéveszteni.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Fidesz Budapest2022. 09. 07. 9:28
null
2022.07.11. Budapest Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter "kapcsolatteremtő találkozón" látta vendégül a Karácsony Gergely főpolgármestert (képen). Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megnyílt Erzsébetvárosban a Varázsdoboz Fejlesztő Központ és Játszóház 

– számolt be  Facebook-oldalán Karácsony Gergely. Ugyanakkor a Fidesz budapesti frakciójának posztja kiemelte, hogy 

a főpolgármester egy dolgot viszont elfelejtett: az intézményt már 2019-ben átadta Vattamány Zsolt, a kerület előző fideszes polgármestere.

A posztban hangsúlyozzák, hogy ráadásul a fotókat összevetve – a 2019-ben megjelent cikkel és a főpolgármester mostani posztjával –  érdemi változás nem történt, ugyanazokat a bútorokat és eszközöket használhatják a gyerekek. – Ennek ellenére a térítési díjakat megemelték, sőt az erzsébetvárosi gyerekek például több mint kétszeres áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat – emelte ki a Fidesz fővárosi frakciója, majd hozzátették: Niedermüller Péter, a DK VII. kerületi polgármestere  és a baloldali városvezetés ugyanis megszüntette a kedvezményekre jogosító Erzsébetváros-kártya programot.

Mint írják:

Ugyanakkor a főpolgármester és a kerületi polgármester azt is elfelejtette előhúzni a „Varázsdobozból”, hogy a fejlesztő foglalkozásokért is magas, piaci árat fizettetnek a családokkal, mert az önkormányzat nem nyújt nekik támogatást.

A Fidesz fővárosi frakciója szerint jól látható, hogy a baloldali vezetés ismét nem tud eredményt felmutatni, csupán szemfényvesztéssel próbálja a választókat megtéveszteni.

 

Borítókép:Karácsony Gergely főpolgármester egy korábbi sajtótájékoztatón (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.