Gyöngyösi üzent Molnár Enikőnek

A Jobbik elnökét a párt korábbi kabinetfőnöke vádolta meg házasságtöréssel.

2022. 09. 20. 9:05
null
20190506 Budapest Cseh Katalin, a Momentum és Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-listavezetője sajtótájékoztatót tart EP-választás: az Európai Unió jövőjéről címmel az Országgyűlés Irodaháza előtt Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Négy éve valóban volt egy házassági válságunk, amit néhány hónap alatt rendeztünk, és azóta is boldog házasságban élünk a feleségemmel, immár 16. éve. 

A feleségemen kívül soha mással nem éltem együtt 

 – közölte a Jobbik elnöke Molnár Enikő azon állítására, miszerint hónapokig egy Falk Miksa utcai szolgálati lakásban élt együtt asszisztensével, aki ráadásul akkor egy jobbikos önkormányzati képviselő jegyese volt. A Ripost beszámolója szerint mindezt Molnár Enikő, a párt volt kabinetfőnöke állította egy hét végi Facebook-bejegyzésében. Jakab Péter tanácsadója azután tette közzé állítását, hogy „a Nép Pártján oldalán Gyöngyösi Marci legjobb barátja úgy érezte, ismét dezinformációkat oszthat meg rólam büntetlenül”. – Persze miután a tényekkel szembesítettem (ami nem hinném, hogy titok lenne előtte), úgy érezte, törölnie kell mindezt, mert kellemetlen lehet barátja, Gyöngyösi Márton és a Jobbik számára – írta Jakab Péter tanácsadója, aki ezután úgy fogalmazott,  „Gyöngyösi Márton barátját is azzal szembesítettem, hogy miközben az én életemben vájkál, addig nem mesél arról, hogy 

Gyöngyösi Mártont miért küldte el a felesége otthonról. Miért lakott együtt a budapesti Falk Miksa utcai szolgálati lakásban hónapokig az asszisztensével, aki az egyik jobbikos önkormányzati képviselő jegyese volt. Majd miután kiderült a hónapok óta tartó légyott, felbontotta eljegyzését”.

Gyöngyösi Márton napokkal Molnár állításai után most saját közösségi oldalán reagált az őt érintő vádakra. 

 

Borítókép: Gyöngyösi Márton (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.