Tibi atya szerint a NoÁrok miatt a pedagógustüntetés kudarcra van ítélve

NoÁr és balliberális sleppje vállalhatatlanul átpolitizálja a demonstrációt, és megint valami homályos erkölcsi győzelemről beszél.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Tibi atya2022. 10. 08. 14:07
null
pedagógussztrájk hídfoglalás Margit híd Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

 

Mivel az állami pénzekkel vastagon kitömött NoÁr és balliberális sleppje vállalhatatlanul átpolitizálja, a polgári erőszak helyett pedig megint valami homályos erkölcsi győzelemről beszél, a tanártüntetés, akárcsak a CEU, a rabszolgatörvény vagy az SzFE, sikertelen lesz 

– állapította meg közösségi oldalán Tibi atya, megjegyezve: ezek közül egy is elég lenne a kudarchoz, de mivel mindegyik adott, nem lehet más a vége. Az internetes véleményvezér kiemelte: a tanárok bérrendezéséért és egy szabadabb oktatási rendszerért hajlandó lenne demonstrálni,

egy olyan tüntetésre viszont nem hajlandó kimenni, ahol a NoÁrok által vizionált oktatásért kell kiállni, ezzel pedig nincs egyedül. 

Tibi atya szerint NoÁr nélkül a pedagógusok ügye túlnőhetne a politikai oldalakon, akárcsak a netadó és a boltzár, amelyek apolitikus kiállások voltak, és politikai oldaltól függetlenül össznépi tiltakozást váltottak ki. A tanártüntetés viszont nem ilyen, mivel az ország egy része szerint a tanárok nem érdemelnek többet, az oktatás pedig nem fontos.

Borítókép: Pedagógustüntetés. Hídfoglalás. (Fotó: Teknős Miklós/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.