Ferencváros polgármestere zombiként a halloweent ünnepli

Baranyi Krisztinától már megszokhattuk, hogy imád a tengerentúlról honosítani ezt-azt, így volt ez korábban is, amikor az USA-ból induló BLM-mozgalomnak kedvezett azzal, hogy szobrot állított a kerületben az afroamerikaiak tiszteletére (ami aztán egy napig bírta). Most pedig egy alkalmazás segítségével varázsolt az arca helyére egy zombit és kívánt így a követőknek „Happy Halloweent”.

Forrás: PestiSrácok.hu2022. 11. 01. 12:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötvenöt éves polgármester asszony komolyságáról sokat elárul, hogy közösségi oldalán zombiként kíván boldog halloweent a követőinek,

holott ez Magyarországon nem szokás, hiszen halottak napja és mindenszentek napja van. Baranyi Krisztina mégis nagyon viccesnek gondolta ezt és filter segítségével ijesztget, amire semmi szükség, hiszen önmagában is ijesztő, amit a kerülettel tesz – olvasható a PestiSrácok.hu cikkében.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.