Hollik: A kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben

Lezárult a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultáció.

Forrás: MTI2022. 12. 16. 14:36
HOLLIK István
Nagykanizsa, 2022. november 15. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Mondjunk nemet a szankciókra! címû országjáró sorozat fóruma elõtt tartott sajtótájékoztatón Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban 2022. november 15-én. MTI/Varga György Fotó: Varga György Forrás: MTI/Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezárult a nemzeti konzultáció

– közölte pénteken a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, a Fidesz–KDNP mindig is fontosnak tartotta, hogy az ország életét hosszú távon is befolyásoló kérdésekben meghallgassa és megkérdezze a magyar emberek véleményét. Hozzátette: 

úgy tűnik, a dollárbaloldalt továbbra sem érdekli a magyar emberek véleménye, hiszen – úgy, ahogy már korábban is tette – a kezdetektől támadta a nemzeti konzultációt.

A kormánypárti politikus azt mondta, ennek az lehet az oka, hogy a dollárbaloldal egyértelművé tette, hiába ártanak Magyarországnak az elhibázott Brüsszeli szankciók, ők kiállnak azok mellett. – Azaz a baloldal – a guruló dollárokért cserébe – most sem a magyar emberek érdekét képviseli, hanem Brüsszelét – összegzett. 

Hollik István azt mondta, Gyurcsány Ferencék már a kezdetektől nyilvánvalóvá tették, hogy ők már rég elzárták volna a gáz- és olajcsapokat, és minden brüsszeli szankciót megszavaztak volna, még úgyis, hogy ezzel veszélybe sodorják az ország ellátást. 

– Ezzel szemben a Fidesz–KDNP kiáll a magyar emberek érdeke mellett, a nemzeti konzultáció segít abban, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben – jelentette ki. 

A kommunikációs igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik kitöltötték a nemzeti konzultációt, és elmondták véleményüket az elhibázott brüsszeli szankciókról.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjáró sorozat fóruma előtt tartott sajtótájékoztatót Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban 2022. november 15-én (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.