Gyurcsányi stílusban oktatott ki a baloldal egy miskolci lakost

Simon Gábor, a Velünk a Város frakcióvezetője költözésre biztatta a magas bérleti díjak miatt aggódót.

2023. 01. 24. 14:51
Forrás: Simon Gábor/Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányi stílusban sértegetett egy helyi lakost a baloldali városvezetést támogató frakció vezetője Miskolcon

– erről küldött lapunknak közleményt a Fidesz–KDNP miskolci frakciószövetsége. Mint kifejtették, a lefülelt üzenetváltást, amelyet azóta már nem lehet elérni, képernyőfotó bizonyítja.

Ebben az érintett a jelentősen megemelt lakbérleti díjakat kritizálta, mert szerinte már piaci alapon is olcsóbban lehet albérletet találni a városban. Erre Simon Gábor, a Velünk a Város frakcióvezetője az azóta már törölt válaszában azt írta: „Akkor oda kell költözni”

– mutattak rá közleményben. A Fidesz–KDNP frakciószövetsége szerint ez méltatlan viselkedés egy megválasztott önkormányzati képviselőhöz, éppen ezért felszólítják Simon Gábort – aki egyébként az emelésről döntő Miskolc Holding Zrt. felügyelőbizottságának elnöke is –, hogy kérjen bocsánatot ezért a kijelentéséért.

A témában a Facebookon közölt bejegyzést a Fidesz városi alelnöke és önkormányzati képviselője. Bajusz Gábor úgy fogalmazott, hogy ilyen böszmeséget Gyurcsány óta nem lehetett hallani politikustól.

– Azért beszédes az odavetett mondat, hogy „akkor oda kell költözni”, mert megmutatja a magát szociálisan érzékenynek mondott baloldal a valódi arcát – emelte ki Bajusz Gábor.

(Fotó: Simon Gábor/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.