A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Soros által támogatott szervezetek kapják az amerikai adóforintokat

A konzervatív Heritage Foundation alelnöke szerint Joe Biden csapata a kulturális marxizmust erőlteti.

Magyar Nemzet
2023. 02. 13. 9:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják, hogy „a kulturális marxizmust erőltessék” – írta William Wolfe, a Trump-kormány egykori helyettes államtitkára arra reagálva, hogy Magyarországra érkezett a USAID vezetője, Samantha Power a „független média” munkájának segítése és az emberi jogok megvédése céljából. A konzervatív Heritage Foundation alelnöke ugyanakkor „egy rakás bohócnak” nevezte Joe Biden elnök csapatát – írta meg a Mandiner.

Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják, hogy a „független média” és a „civil szervezetek” álcája alatt a kulturális marxizmust erőltessék. Valamit, hogy aláássák Magyarország keresztény- és családbarát, konzervatív társadalmát – jelenette ki William Wolfe, a Trump-kormány egykori helyettes államtitkára a Samantha Power által közzétett Twitter-videó kapcsán.

James Jay Carafano, a konzervatív Heritage Foundation alelnöke az ügyben úgy fogalmazott:

Ezért gondolják szövetségeseink azt, hogy Biden és csapata egy rakás bohóc.

 

Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt korábban, múlt hét csütörtökön Budapestre érkezett Samantha Power, az USAID vezetője, akit még 2021-ben kért fel Joe Biden elnök a szervezet vezetésére. A USAID a rendszerváltás után Magyarországon is működött, de az itteni program 1999-ben lezárult, majd tavaly decemberben jelentették be, hogy két évtized után új „Közép-Európa-programot” indítanak, amelynek része hazánk mellett Bulgária, Románia és Szlovénia is.

Samantha Power egyébként David Pressman nagykövet társaságában találkozott a magyarországi civil szféra és „független” média néhány képviselőjével, hogy ellenőrizze, hogy halad az az amerikai hatalomépítési kísérlet Magyarországon, amelynek Pressman kinevezésétől a magyarországi ellenzék 2022-es országgyűlési választási kampányának megtámogatásáig számtalan része van.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (középen) és Samantha Power (jobbra) (Fotó: Facebook/Samantha Power)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.