Alapjogokért Központ: A genderpropaganda a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély

Az elemzőintézet leszögezte, hogy a pedofíliára nincs bocsánat.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 02. 21. 10:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A genderpropaganda nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély – olvasható az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. 

Mint írták, nincs mit csodálkozni azon, hogy az utóbbi hetekben több olyan pedofil bűncselekményre is fény derült, amelyet nevelők, tanárok követtek el, ugyanis a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civilek évek óta trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el a pedagógusokat, hogy vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat.

 

– Ez a trenírozás egyben bátorítás is, amely alapján egy tanár feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe, akkor ez lehetőség a legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is

 

– hangsúlyozták.

Továbbá jelezték, hogy a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civileket az Európai Bizottság is támogatja, közben pedig a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja oda az országnak járó forrásokat. – A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély – tették hozzá.

Mint írták, hétfő reggel újabb gyomorforgató iskolai pedofil-esetre derült fény: egy békési településről rendőrök vittek el egy történelemtanárt és 13 éves áldozatának nevelőapját. A gyanú szerint a nevelőapa pénzért felajánlotta a tanárnak a 13 éves megrontását, aki el is fogadta azt. 

– Sajnos nincs mit csodálkozni azon, hogy egyes nevelők, tanárok súlyos bűncselekményeket követnek el és nem is érzik undorító tetteik súlyát. Évek óta trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el őket a nyílt társadalom finanszírozta szervezetek, hogy bújjanak elő, mutassanak példát a gyerekeknek, vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat, és aktívan segédkezzenek az előítéletek lebontásában 

– hangsúlyozták.

Az Alapjogokért Központ bejegyzése kitért rá, hogy ez a trenírozás egyben bátorítás is: egy, a gyerekekkel hierarchikus kapcsolatban álló személy – jelen esetben egy tanár – feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe – megírták neki ezt Soros szervezetei –, akkor ez lehetőség a legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is.

– Ennek lenyomatát látjuk az utóbbi hetek botrányaiban: a gyerekek körül dolgozó felnőttek addig lettek érzékenyítve a legkülönfélébb szexuális devianciákra, hogy egyesek úgy érzik, nekik a pedofília, a gyerekek megrontása is megengedett – rögzítették. Ennek alátámasztására az Alapjogokért Központ idézte a Háttér Társaság „Melegség és megismerés c. programjának LMBT érzékenyítő képzés-oktatás” című kiadványát, amelyben arra bátorítják a tanárokat, hogy az identitásukat bátran vállalják fel a gyerekek előtt, hiszen így referenciaszeméllyé lehetnének számukra.

„Ma Magyarországon nagyon kevés tanár vállalja föl nyíltan LMBT identitását az intézményekben, mert nagyon sok tudatlanságból fakadó előítélet kapcsolódik a »meleg pedagógus« képéhez. Pedig az LMBT diákok számára nagyon jó lenne, ha az identitását bátran vállaló, a melegséget, transzneműséget természetesként megélő nevelőket látnának példaként, akik referenciaszemélyek lehetnének számukra” – szól a Háttér Társaság kiadványában.

Emellett az Alapjogokért Központ bejegyzése kitért arra, hogy a hírek szerint B. Zsolt eleget tett ennek és 14 év alatti diákokból kiszedte, melyikőjük transz, nembináris vagy biszexuális – bármit is jelentsenek ezek, pláne egy kiskorúnak. 

– De miközben sok más Soros-szervezet mellett a Háttér Társaság ilyen érzékenyítéssel látja el a tanárokat, a nagy kérdés az, vajon milyen pénzből teszik ezt? – tette fel a kérdést az elemzőintézet. Mint írták, a Háttér Társaság korábbi beszámolóiból, és az „LMBT érzékenyítő képzés-oktatás” című kiadvány impresszumából is látszik, az Európai Bizottság (százmillió forintot is meghaladó) támogatásaiból, és persze Soros György Nyílt Társadalom-hálózatának, az OSF-nak a forrásaiból. 

– Meglepődik azon még valaki, hogy miközben az Európai Bizottság a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja oda hazánknak az országnak járó forrásokat, addig olyan érzékenyítő programokat finanszíroz, amelyek veszélyt jelentenek a gyerekeinkre? (Sajnos) mi nem – jegyezte meg az Alapjogokért Központ.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.