Halálos balesetet szenvedett egy férfi Szentlőrincnél

Két autó ütközött vasárnap hajnalban a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 02. 05. 9:06
null
Jakabszállás, 2020. október 25. Ütközésben összetört személygépkocsik az 54-es fõút 22-es kilométerénél, Jakabszállás közelében 2020. október 25-én. A balesetben többen megsérültek, egyikük a helyszínen életét vesztette. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc

Két autó ütközött vasárnap hajnalban a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A balesetben egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel. A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, január 27-én szintén Szentlőrincnél, a 6-os számú főúton vesztette életét három ember egy balesetben. 

Ekkor a 6-os számú főúton egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval, majd a járművekről leszakadó alkatrészek egy tehergépkocsinak is nekiütköztek. 

A frontális ütközésben mindkét autó sofőrje, valamint az egyik autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.