Lájkvásárlási botránya miatt magyarázkodik a Telex

Nem sokkal a lájkvásárlási botrányát követően közleményt adott ki a Telex. Ebben a dollármédium vezetősége sajátos magyarázkodásba kezdett, és azt állította, semmi köze nincs a sokakat megbotránkoztató ügyhöz – tájékoztat az Origó.

Magyar Nemzet
2023. 03. 12. 17:37
Young,Woman,Using,Smart,Phone,social,Media,Concept.
1573945981 Young woman using smart phone,Social media concept. Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lebuktatta a Telexet Kiss Ádám humorista szombaton. A részben tengerentúlról, dollárokból finanszírozott portál is beszámolt a szombati, M1-en történt tömegbalesetről – írja az Origó.

A balesettel foglalkozó bejegyzésük alatt alatt tömegével jelentek meg a nevetős emojik.

Ahogy arra Kiss Ádám rámutatott, a közel kétszáz Facebook-profil mindegyike külföldi volt. Ez szerinte erősíti a gyanút, hogy 

a portál lájkvásárlásokkal próbálja nagyobbnak mutatni olvasótáborát, ami jelen esetben kifejezetten balul sült el.  

A médium vezetősége is aránylag gyorsan közreadott egy közleményt az ügy kapcsán. A pár soros írásban magyarázkodni kezdtek: álláspontjuk szerint semmi közük a többségében vietnami felhasználókhoz, valójában támadás érte őket. 

Nem lehet tudni, hogy egy bothálózat, klikkfarm véletlenszerű akciója-e, vagy esetleg rosszindulatú, célzott támadás

 – írták a közleményben, viszont egy pillantig sem tudtak magyarázatot adni a szokatlan jelenségre.

Mint ismert, szombaton öt kamion és 37 autó ütközött, mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál délután. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben, valamint egy 44 éves férfi életét vesztette.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.