Áreső: különleges akcióval előfizethető a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzetet szélsőségektől mentes, de határozott hangja, gondolkodásra késztető, elemző stílusa, munkatársainak szakértelme és elhivatottsága a hazai napilappiac különleges értékévé teszi.

Magyar Nemzet
2023. 03. 31. 12:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk konzervatív, nemzeti alapról, a tényekre építve adja közre a legfontosabb társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális és sport témájú információkat Magyarországról és a világról, de nem éri be ennyivel. Elemzésekkel, helyszíni tudósításokkal, interjúkkal, portrékkal, publicisztikákkal lép túl a hírközlés szintjén, külföld és gazdasági rovata az országos közéleti napilapok közül a legjelentősebb terjedelmű, szombati melléklete, a Lugas a maga műfajában egyedülálló. 

A Magyar Nemzet szélsőségektől mentes, de határozott hangja, gondolkodásra késztető, elemző stílusa, munkatársainak szakértelme és elhivatottsága a hazai napilap piac különleges értékévé teszi.

Az akció azon új előfizetőkre vonatkozik, akik 2023. március 27. és május 14. között fizetnek elő 3 hónapra a Magyar Nemzet napilapra. 

Az akcióban előfizetők a kedvezményes árú előfizetésük mellé kétezer forintos Spar-ajándékkártyát kapnak. 

A Magyar Nemzetre ITT fizethet elő.

A kártyát az előfizetési díj befizetését követő 4 héten belül juttatjuk el. Az ajándékkártya 2024. február 28-ig érvényes. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Lapcentrum.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.