Árokba hajtott egy autó, egy ember meghalt, kettő megsérült

A Bács-Kiskun vármegyei Páhi közelében történt a tragikus baleset.

Munkatársunktól
Forrás: Police.hu2023. 03. 27. 6:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személy életét vesztette és ketten megsérültek, amikor letért az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi az 5301-es számú úton – írta a Police.hu. 

Az 5301-es számú út 30-as kilométerénél március 26-án 19 óra 34 perc körül egy személyautó eddig ismeretlen okból letért az útról és árokba csapódott

 

A baleset következtében egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette és további két ember is megsérült. 

Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére félpályás útlezárást rendeltek el este, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Nem ez volt az egyetlen súlyos baleset vasárnap délután, Budapest XIX. kerületében egy mentőautó és személygépkocsi karambolozott, két ember súlyosan, kettő könnyebben megsérült.

Borítókép: Helyszínelés a baleset után. (Forrás: Baon.hu/Pozsgai Ákos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.