Fidesz: Az inflációt a dollárbaloldal által támogatott szankciók okozzák

A kormánypárt szerint a baloldal a külföldi támogatásért cserébe bele akarja sodorni Magyarországot a háborúba.

Forrás: MTI2023. 03. 21. 15:13
Borítókép: Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje és az ellenzéki koalíció vezetői (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

–  Az inflációt a dollárbaloldal által támogatott szankciók okozzák – kommentálta a Fidesz kedden Komjáthi Imre nyilatkozatát, amelyben a szocialista politikus a kormányt okolta a magyarországi fogyasztói árak több mint 25 százalékos emelkedéséért. A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: „álságos, amit a dollárbaloldal művel”. 

A magas inflációt a háború és a brüsszeli szankciók okozzák egész Európában, a dollárbaloldal pedig teljes mértékben háború- és szankciópárti

− hangsúlyozták. A kormánypárt szerint a baloldal a külföldi támogatásért cserébe bele akarja sodorni Magyarországot a háborúba, és fel akarja számolni az ország energiabiztonságát. A rezsicsökkentett árak és az árstopok jelentős kiadásoktól védik a magyar családokat, a baloldal ezek egyikét sem támogatta – emelték ki.

Borítókép: Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje és az ellenzéki koalíció vezetői (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.