időjárás 15°C Gellért , Mercédesz 2023. szeptember 24.
logo

Hollik István: Gyurcsány kiadta az ukázt, hogy a dollárbaloldal nem szavazhatja meg a békepárti határozatot

Magyar Nemzet
2023.03.29. 13:41 2023.03.29. 13:43
Hollik István: Gyurcsány kiadta az ukázt, hogy a dollárbaloldal nem szavazhatja meg a békepárti határozatot

Gyurcsány Ferenc kiadta az ukázt, hogy a dollárbaloldal nem szavazhatja meg a békepárti határozatot – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a szerdai videónyilatkozatában.

Hollik István úgy fogalmazott: – Mivel a dollárbaloldalt Gyurcsány Ferenc vezeti, ne legyen kétségünk, hogy így is fognak tenni. Teszik ezt annak ellenére, hogy a magyar emberek békét akarnak – jegyezte meg.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: pénteken, amikor a dollárbaloldal majd nemet mond a békepárti határozatra, ismét bizonyítja, hogy a dollárokért cserébe hajlandó a magyar emberek többségével is szembemenni. A magyar nemzeti érdek képviseletében vagy Magyarország megvédésében a dollárbaloldalra nem lehet számítani – jelentette ki.

Azt mondta, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke már nyíltan ír és beszél arról, hogy azon dolgoznak itthon, de elsősorban Brüsszelben, hogy Magyarországot minél rosszabb helyzetbe hozzák. – Azaz saját hatalmi törekvéseik eléréséhez szándékosan kárt akarnak okozni Magyarországnak – hangoztatta Hollik István.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.