Íme a békepárti nyilatkozat harmadik pontja

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon osztotta meg a kormány békepárti nyilatkozatának harmadik pontját.

Magyar Nemzet
2023. 03. 25. 10:36
KOCSIS Máté
Budapest, 2022. november 2. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tûzött Gyermekeink jövõjérõl, a közoktatás minõségérõl és feltételrendszerérõl címû politikai vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon osztotta meg a kormány békepárti nyilatkozatának harmadik pontját:

„Álláspontunk szerint a Brüsszelben elfogadott gazdasági szankciók nem csillapították a háborút, és az orosz gazdaságot sem kényszerítették térdre, sőt a szankciók eredményezte magas energiaárak megfizetésével Oroszország háborúját finanszírozza Európa. Az energetikai szankciók egekbe lökték az energiaárakat, gazdasági károkat és tomboló inflációt okoztak minden uniós tagországban. Nincs olyan család, amely ne érezné a szankciós infláció terheit” 

– áll a bejegyzésben.

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.