Ismét fideszeseket sérteget a Momentum politikusa

Újabb ízelítőt adott sajátos demokráciafelfogásából Szarvas Koppány Bendegúz momentumos önkormányzati képviselő. A korábban fideszeseket lámpavasra kívánó józsefvárosi képviselő a közösségi oldalán egy hozzászólót „világosított fel”, hogy ő a Facebookon nem választópolgár, csak egy Fidesz-troll. Szarvasnak nem ez volt az első esete, hogy antidemokratikus hangokat üt meg.

2023. 03. 08. 12:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akkor felvilágosítalak, te itt nem választópolgár vagy, hanem Fidesz-troll, és akként is vagy kezelve

– írta válaszul a közösségi oldalon Szarvas Koppány Bendegúz momentumos önkormányzati képviselő egy számára nem tetsző hozzászólásra. A hozzászóló magánemberként nyilvánított erős véleményt a politikus fideszes önkormányzati képviselőtársait gúnyoló posztja alatt. Szarvas Koppány önkormányzati képviselőhöz nem méltó stílusban, fennhangon tudatta: ő a megválasztott képviselője, személyesen megkeresheti, de a Facebookon hőbörgéssel nem oktathatja ki politikából. Ez esetben tiltva lesz. Szintén ugyanott, csoportosan szólította meg az őt bíráló sokaságot, azokat Fidesz-trolloknak nevezve. 

Szarvas Koppány Bendegúznak nem az első esete, hogy a demokráciát sajátos módon értelmezi. A momentumos képviselő szintén egy közösségi hozzászólásban fejtette ki, hogy szerinte az eddig eredménytelen kormányellenes tüntetésekkel szemben alternatíva lenne, ha vér folyna, kuka égne, szélvédő törne és pártház robbanna. 

Szarvastól nem áll messze a verbális erőszak, a koronavírus-járvány alatt úgy fogalmazott: „A  Járványkezelés Fidesz-módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.” A képviselő ellen büntetőügy is zajlik, mert a Munka törvénykönyvének módosítása elleni tüntetésen Fekete-Győr András társaságában füstbombát dobott a rendőrök felé. 

Borítókép: Szarvas Koppány Bendegúz (Fotó: MTI)
 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.