Még mindig életveszélyben van a hétfői tömegszerencsétlenség egyik sérültje + videó

Egy figyelmetlen autós kanyarodott egy busz elé Szegeden hétfő délután. A férfi nem adta meg az elsőbbséget, így összeütköztek, a busz pedig egy fának csapódott.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Tények2023. 03. 09. 10:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy utas életveszélyes, három súlyos, és hét könnyebb sérülést szenvedett. A Tények.hu úgy tudja, hogy van olyan utas, akinek még mindig küzdenek az életéért az orvosok. A figyelmetlen sofőr könnyebben sérült meg.

A cikk szerint a buszsofőr életét valószínűleg  csak az menthette meg, hogy beszorult a vezetőfülkébe, és emiatt nem sérült meg súlyosan. Az utasoknak viszont már nem volt ilyen szerencséjük.

A busz vezetőjét a tűzoltóknak kellett kivágni, a megsérült utasok pedig még mindig életveszélyes állapotban vannak. 

Összesen tizenegy embert vittek kórházba, a rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt nyomoz.

A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit. Az elsődleges vizsgálatok alapján viszont a kocsi sofőrje hibázott, aki akár börtönbe is kerülhet.
Az ügyben tömegszerencsétlenség okozása miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. 

Borítókép: képernyőfelvétel (Forrás: Tények)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.