Tömegbe hajtott egy autós ma reggel a Hungária körúton

A Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél történt a baleset.

Magyar Nemzet
2023. 03. 14. 10:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szörnyű baleset történt Budapesten, a Hungária körúton kedd reggel. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek. A szemtanúk elmondása szerint több embert elgázolt, sérültekről egyelőre azonban nincs információnk – írta ma reggel a Bors. 

A baleset helyszíne a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél Fotó: Bors

A lap beszámolója szerint azt sem lehet még tudni, hogy a gázoló sofőr csak rosszul lett-e, vagy szándékosan hajtott-e a tömegbe.  

A Borsnak nyilatkozott az egyik érintett is, akit elgázoltak Budapest legforgalmasabb körútján. „8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk. 

Hátranéztem, és az a fekete autó arról jött, a Hungáriáról, és felpattant a padkára.

Elkezdtünk felállni, és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség” – mondta a Borsnak Katalin.

Hozzátette, egyedül a sofőrt ültették mentőautóba. Úgy tudja, az ijedtségen kívül a gyalogosok közül senki nem szenvedett komolyan sérülést. Egyedül egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra.

Borítókép: a baleset helyszíne (Fotó: Máté Krisztián/Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.