Újra itt a Kontextus

A nézők számos olyan műsort is láthatnak majd, amelyre eddig még nem volt példa a magyar médiában.

Magyar Nemzet
2023. 03. 14. 13:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy rövid szünet után újjáéled a Kontextus YouTube-csatornája. A Megadja Gábor és Hortay Olivér által életre hívott beszélgetéssorozat már a kezdet kezdetén rendkívül nagy megtekintést ért el. 

Az újult erővel induló csatornán rengeteg tartalom várja az érdeklődőket: parázs viták, gazdasági elemzések, politikai kommentárok, szakpolitikai podcastek, riportfilmek. 

Ezek mellett számos olyan műsort is láthatnak majd, amelyre eddig még nem volt példa a magyar médiában – olvasható a csatorna közleményében.

Az új, első Kontextus-részt az Antifáról már megtekinthető.

Miért érzik jogosnak az erőszakot a baloldali radikálisok?

Mikor és hogyan jött létre az Antifa? Mik a céljaik és mik az eszközeik? Miért igazolható a baloldali-liberális mainstreamnek a baloldali erőszak? Milyen megnyilvánulásai voltak ennek az erőszaknak? Molnár Attila Károllyal, a Századvég Kiadó vezetőjével és Békés Mártonnal, a XXI. Század Intézet igazgatójával beszélgettek. Újra itt a Kontextus – olvasható a csatorna legújabb részéről szóló közleményben.

A Kontextus YouTube csatornájára az alábbi linken iratkozhatnak fel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.