Útjavítási munkák kezdődnek az M0-s és az M31-es több szakaszán

Balesetek, útjavítási és útépítési munkálatok lassítják a haladást az utakon. Az erős forgalomban a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható a főváros irányába. Útjavítási munkák kezdődnek szombattól az M0-s autóút, valamint áprilistól az M31-es autópálya több szakaszán. 

MAGYAR NEMZET
Forrás: Útinform, OKF, Police, MTI2023. 03. 17. 7:40
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oldalára borult egy kisteherautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Mezőkövesd közelében, a 130. kilométernél. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. A 130-as km-nél a belső és a külső sávot is lezárták, a forgalom a leállósávon halad – írja a Katasztrófavédelem.

Az Útinform figyelmeztet, hogy építési munka miatt lezárták a felhajtó ágat az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban. Kerülni a 108-as km-nél, a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Filmforgatás és labdarúgó-mérkőzés miatt pénteken forgalomkorlátozás lesz Budapest V., VII., VIII. és XIV. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek – írja a Police.hu

Útjavítási munkák az M0-s és M31-es több szakaszán 

A Magyar Közút fokozott figyelmet kér az autósoktól, ugyanis útjavítási munkák kezdődnek szombattól az M0-s autóút, valamint áprilistól az M31-es autópálya több szakaszán. Közleményük szerint mozgó terelés mellett betonhézag-kiöntési munkákat végeznek. 

A munkálatok június végéig tartanak az 

M0-s autóúton március 18-tól hétvégente, az M31-es autópályán áprilistól hétköznapokon, az aktuális időjáráshoz ütemezetten, változó helyszíneken

 – írták.

A munkavégzés az M0-s autóút M1-es autópályától induló oldalán a 10-es és a 17-es (Nagytétény–Szigetszentmiklós közötti szakasz), valamint a 44-es és az 50-es (Maglód, Ecser térsége) kilométerszelvények közötti szakaszokat, míg az M31-es autópályán az M3-as autópálya felé vezető oldalon a 8-as és 13-as szelvények közötti (M3-as autópálya-csomóponttól a 3-as főúti csomópontig tartó) szakaszt érinti.

A mozgó munkaterületek kezdetére 

minden esetben munkavégzést előjelző és sebességkorlátozó táblák, valamint a változtatható jelzésképű táblák is figyelmeztetnek.

A társaság a balesetveszély elkerülése érdekében mindenkit arra kér, hogy figyelmesen, a kihelyezett jelzéseknek és sebességkorlátozásnak megfelelően vezessen.

Az aktuális napi munkavégzésről és forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán lehet tájékozódni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.