időjárás 22°C Csanád , Emil 2023. május 28.
logo
Vélhetően Biden miatt tilthatták le munkatársunk Facebook-oldalát

Újra elérhetővé vált Bayer Zsolt Facebook-oldala

Molnár János
2023.03.29. 19:13 2023.03.29. 22:53
Újra elérhetővé vált Bayer Zsolt Facebook-oldala

Valószínűsíthetően azért tiltotta le a Facebook Bayer Zsolt oldalát, mert mostanság nagyon sok poszt jelent meg, amelyben a Biden-kormányzatot és a Demokrata Pártot kritizálta a publicista 

– közölte a publicista közösségi oldalának adminisztrátora. Mint mondta: már többször is szenvedtek el korlátozásokat, 10, 20, sőt 30 napra is. Mostanában az oldal végig pirosban volt, amit azt jelenti, hogy a bejegyzések nem tetszettek a Facebooknak – tette hozzá. Felidézte, ma reggel arra ébredt, hogy letiltották az oldalt, és nagyon úgy néz ki, a visszaállítására csak nagyon kevés esély van. Fellebbezést már tettek, de választ még nem kaptak.

– Nem ez az első ütés, amit a publicista a Facebooktól kapott, de a harcot tovább folytatják, hogy eljussanak a jobboldali hírek és cikkek az emberekhez – jelentette ki az adminisztrátor.

Friss hír, hogy ma 19 óra körül a Facebook visszaállította az oldalt. Mint az adminisztrátor elmondta: konkrét indokot nem mondtak a tiltásra, csupán a közösségi elvek megsértését rótták fel, de úgy tűnik, fellebbezésük sikeresnek bizonyult, így ismét elérhető az oldal.

Borítókép: Bayer Zsolt (Fotó: Katona Vanda)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.