Biciklist gázoltak halálra Ludányhalásziban

Halálos gázolás történt Ludányhalásziban csütörtök délelőtt. Egy személygépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő nőt. A helyiek elmondása alapján egy köztiszteletben álló család idősebb hölgy tagját gázolták halálra, aki az önkormányzat dolgozója volt.

Magyar Nemzet
2023. 04. 13. 10:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egy fekete autó érkezett Nógrádszakál felől, és nagy csattanásra lettünk figyelmesek, majd nemsokára a rohammentő is érkezett. Az eset nagyon megrázta a település lakóit, mert szinte mindenki ismerte a nőt. A sofőr egy fiatal, húsz év körüli nógrádszakáli férfi lehetett – mondta el egy ludányhalászi lakos a Nógrád vármegyei hírportálnak, a Nool.hu-nak.

A rendőrség hivatalos honalapján közzétett tájékoztatás szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt április 13-án, reggel Ludányhalásziban, a Losonci úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján – ez ideáig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsival közlekedő férfi elütötte az előtte haladó kerékpárost. A biciklis az ütközés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Borítókép: a baleset helyszíne (Fotó: Police.hu)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.