Nem találta a kutyáját, bombarobbantással fenyegetőzött Csepelen

A csepeli rendőrök gyorsan elfogták a telefonáló férfit, a nyomozást most fejezték be.

Magyar Nemzet
Forrás: BRFK2023. 04. 06. 10:41
null
Budapest, 2016. június 18. A BKK-BKV H7-es HÉV-vonalán (csepeli HÉV) közlekedõ MXA típusú szerelvény várakozik a fõváros XXI. kerületében a II. Rákóczi Ferenc utcában, a Karácsony Sándor utcai HÉV megállóban. A háttérben az 1980-84 között épült, 3000 köbméteres és 70 méter magas csepeli víztorony látható. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlen telefonáló hívta a segélyhívó számot 2022. október 6-án este tizenegy óra körül, majd éjfél után. Előbb a csepeli víztorony, aztán egy kerületi bevásárlóközpont felrobbantását helyezte kilátásba.

Robbanószerkezetet szerencsére egyik helyen sem találtak végül a rendőrök. A fenyegetőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai néhány órán belül azonosították és elfogták.

A negyvenegy éves M. Lászlót kétrendbeli közveszéllyel fenyegetés megalapozott gyanújával hallgatták ki.

A férfi beismerő vallomást tett. Azt mondta, nem gondolta komolyan a fenyegetést. Csak azért követte el a három évig terjedő szabadságvesztéssel járó bűncselekményt, mert eltűnt a kutyája, és nem vették komolyan – közölte. Végül a kutya is megkerült: kiderült, hogy a gyanúsított testvérénél volt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: a csepeli HÉV, háttérben a víztorony (Fotó: MTVA/Faludi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.