Újra megrendezik a konzervatív erők legnagyobb konferenciáját Magyarországon + videó

Egy hónap múlva, május 4-én és 5-én lesz a jobboldal legnagyobb nemzetközi akciókonferenciája. Főszónoknak Orbán Viktor miniszterelnököt kérte fel az Alapjogokért Központ, az eseményen számos konzervatív politikus, újságíró és influenszer is részt vesz.

Magyar Nemzet
2023. 04. 04. 8:17
ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. május 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény fõszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésû, kétnapos konzervatív politikai fórum elsõ napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 4–5. között az Alapjogokért Központ újra megrendezi a CPAC Hungary-t, vagyis a jobboldal legnagyobb nemzetközi akciókonferenciáját Budapesten. 

A konzervatív dzsembori magyar főszónoka Orbán Viktor miniszterelnök lesz, 

és külföldi nagyágyúkból sem lesz hiány: színpadra lépnek Andrej Babis és Janez Jansa korábbi cseh és szlovén miniszterelnökök, Kari Lake, akit az Egyesült Államokban lehetséges alelnökjelöltként emlegetnek, Eduardo Bolsonaro, Jair Bolsonaro volt brazil elnök fia, Herbert Kickl, az Ausztriában jelenleg legnépszerűbb Szabadságpárt elnöke, valamint Barry Moore és Paul Gosar amerikai kongresszusi képviselők is.

Érkeznek még politikusok, influenszerek, újságírók Európából, Észak- és Dél-Amerikából, Izraelből és Japánból is.

A visszaszámlálás tehát elkezdődött: hamarosan valóra váltjuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását! CPAC Hungary: együtt erő vagyunk – és csakis együtt van erőnk a békéhez!

– ismertette az idei konferencia jelmondatát az Alapjogokért Központ.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök felszólalása a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary fórumon (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.