időjárás 28°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Egy egész éjszakán át ütötte-verte a lányt a karcagi férfi, mert nem akart prostituáltnak állni, most életveszélyben van

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.05.02. 13:04 2023.05.02. 14:02
Egy egész éjszakán át ütötte-verte a lányt a karcagi férfi, mert nem akart prostituáltnak állni, most életveszélyben van

Letartóztattak egy 26 éves karcagi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 28-ra virradó éjszaka a lakóházában órákon keresztül ütlegelt egy 17 éves lányt, mert a fiatalkorú nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A tájékoztatás szerint a bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított arra számított, hogy külföldi megélhetését a fiatalkorú lány ottani prostitúciós tevékenységéből fedezi majd, de a sértett ezt megtagadta.

A rendőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt. 

A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését. A bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.