Egy egész éjszakán át ütötte-verte a lányt a karcagi férfi, mert nem akart prostituáltnak állni, most életveszélyben van

Letartóztatták.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 02. 13:04
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
Fotó: ChiccoDodiFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letartóztattak egy 26 éves karcagi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 28-ra virradó éjszaka a lakóházában órákon keresztül ütlegelt egy 17 éves lányt, mert a fiatalkorú nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A tájékoztatás szerint a bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított arra számított, hogy külföldi megélhetését a fiatalkorú lány ottani prostitúciós tevékenységéből fedezi majd, de a sértett ezt megtagadta.

A rendőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt. 

A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését. A bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.