Negyvenmillió forint értékben loptak szerszámokat, gázolajat, motorolajat

A rendőrség hamar a betörők nyomára bukkant, őrizetbe vették őket.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 26. 14:32
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két férfi közel negyvenmillió forint értékű árut lopott el egy balatonboglári telepről – írja a police.hu

Ismeretlen tettesek törtek be egy balatonboglári cég telephelyére, ahonnan nagy mennyiségű gázolajat, motorolajat, búvárszivattyúkat, gyémánt fúrófejeket, valamint egyéb szerszámokat loptak el közel negyvenmillió forint értékben.

A rendőrök néhány nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2023. június 23-án elfogtak és a Fonyódi Rendőrkapitányságra állítottak elő. Az ellopott tárgyak is előkerültek a tolvajok lakhelyén tartott házkutatás során. 

A nyomozók az ötvenegy éves vácszentlászlói és a negyvenkilenc éves kecskeméti lakost lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.