időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo

Többszörösen körözött férfit fogtak el egy zuglói panzióban + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség
2023.06.08. 11:26 2023.06.08. 12:22
Többszörösen körözött férfit fogtak el egy zuglói panzióban + videó

A tévében éppen egy német sztrádarendőrökről szóló sorozat ment, amikor a Pest vármegyei célkörözési nyomozók megérkeztek. A keresett férfi a fürdőszobából kilépve csalódottan vette tudomásul, hogy szabad életének egy időre vége.

A Pest vármegyei nyomozók hétfőn szereztek tudomást arról, hogy a tápiószelei J. Imre nagy eséllyel egy fővárosi panzióban bujkál. Addigra már jó ideje hiába keresték az összes számításba jöhető címen, ismerősnél és rokonnál. Kocsiba ugrottak, és a szálláshely 19-es szobájához siettek.

Ellenállás nélkül fogták el a célszemélyt, megbilincselték, és előállították.

J. Imre ellen két bírósági és egy rendőrségi elfogatóparancs volt érvényben. Csalás miatt körözte a Budai Központi Kerületi Bíróság és a Miskolci Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja is. Utóbbi egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést változtatott kétszáz nap végrehajtandó szabadságvesztésre. A Nagykátai Rendőrkapitányság pedig egy be nem fizetett bírságot váltott át elzárásra.

A rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a férfit – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Részlet az elfogásról készült videóból (Forrás: Rendőrség)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.