Hihetetlen okból maradt bent a forró autóban egy kisgyerek a Balatonnál

„Rövid időre se hagyják gyermeküket felügyelet nélkül az autóban!” – írta az eset kapcsán a rendőrség.

Munkatársunktól
Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség2023. 07. 16. 15:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy révfülöpi bevásárlóközpontból érkezett vasárnap reggel hívás a rendőrökhöz: egy kisgyermek bezárta magát az autóba a napon, és a szülei nem tudták kívülről kinyitni a kocsi ajtaját. 

A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, s betörték a jármű bal oldalán a szélvédőt, így ki tudták nyitni az ajtókat.

A szülők elmondták, egy rövid időre mentek el vásárolni az üzletközpontba, arra az időre hagyták ott gyermeküket az autóban, s az indítókulcsot is ők maguk adták oda neki játszani.

„Az ijedtségen kívül más baj nem történt, mentő értesítésére sem volt szükség. Kérjük, hogy még rövid időre se hagyják gyermeküket felügyelet nélkül az autóban!” – írta a Veszprém Vármegyei Rendőrség Facebook-oldala.

 

Borítókép: Az autó a történtek után (Forrás: Veszprém Vármegyei Rendőrség Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.