Százmillió forintot gyűjtött a Kék Madár Alapítvány a beteg gyermekeknek

Lakatos György fagottművész, a kalocsai Kék Madár Fesztivál megálmodója adta hírül, hogy mérföldkőhöz érkeztek.

Magyar Nemzet
Forrás: BAON2023. 07. 22. 21:16
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kék Madár Alapítvány az idén hétmillió forinttal támogatja negyvenhat beteg gyermek gyógyulását – közölte a Baon

„Ez az eddigi legmagasabb összeg, köszönhetően a fantasztikus fellépő művészeknek, a lelkes, soha nem fáradó, „mindent-mindig”  stábnak, a hűséges, kitartó, egyre bővülő, elképesztő kalocsai közönségnek, akik éveken át jegyek, bérletek, néhány éve a kitűzők megvásárlásával segítenek, Kalocsa város kitartó hűségének és minden régi-új támogatónknak, sorolhatnám itt őket, de több oldalt foglalnak el már most a műsorfüzetünkben!” – számolt be Lakatos György fagottművész, a kalocsai Kék Madár Fesztivál megálmodója. 

Kalocsa díszpolgára örömmel adta azt is hírül, hogy mérföldkőhöz érkezett a Kék Madár Alapítvány a beteg gyermekekért, mert az idei fantasztikus fesztivál jóvoltából, az adományokból származó bevétel elérte a százmillió forintot „Ennyivel támogattuk eddig a beteg gyermekeket. Százmillió forint.”

Lakatos György bejegyzésében úgy folytatta: „Ez a mérföldkő. Néhány percet megállunk mellette, mint egy kilométerkő mellett, kicsit büszkék vagyunk, és kicsit lepergetjük ezt a harminckét évet, tele élménnyel, hangulattal, sztorival, legendává nemesülő történettel, mosollyal, nevetéssel, könnycseppel.”

„Sokat gondolunk a meggyógyultakra és sokat azokra, akik már nincsenek sajnos velünk, de már látjuk az utat tovább, dereng a jövő. Készül a következő fesztivál műsora és én már látom a következő mérföldkövet...” – fogalmazott bejegyzésében Lakatos György.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.