Őrizetbe vették a játszótéri támadás miatt körözött szekszárdi férfit

Több napja keresték a rendőrök, csütörtök este feladta magát.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 08. 18. 15:51
Megrongált bicikli Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon nyomozást rendeltek el súlyos testi sértés és rongálás gyanúja miatt egy szekszárdi apa feljelentése alapján. Egy akkor még ismeretlen férfi vasárnap az esti órákban a vármegyeszékhely egyik játszóterén szóváltást követően megütött egy tizenkét éves fiút, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Emellett egy másik gyerek kerékpárját is megrongálta.

A nyomozók azonosították S. János Dávidot, akit összefüggésbe hoztak a bűncselekményekkel. Próbálták beidézni, de 

eltűnt a rendőrök elől. 

Tartózkodási helyének megállapítására elrendelték a körözését is. Ennek hatására néhány órán belül önként megjelent a rendőrségen.

A szekszárdi nyomozók még este őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés és rongálás miatt. A gyermeket bántalmazó harmincegy éves szekszárdi férfi részben beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrök még vizsgálják, hogy az eset kapcsán történtek-e további bűncselekmények – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: A megrongált kerékpár (Forrás: rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.