Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

„Hú, ezt elb…sztam!” – értékelte parlamenti felszólalását Gelencsér Ferenc + videó

Magyar Nemzet
2023.09.26. 10:38 2023.09.26. 14:42
„Hú, ezt elb…sztam!” – értékelte parlamenti felszólalását Gelencsér Ferenc + videó

„Hú, ezt elb…sztam!” – súgta oda hétfői parlamenti felszólalása után a remegő kezű Gelencsér Ferenc momentumos társának, Bedő Dávidnak.

A magát korábban államférfinak nevező momentumos politikus az adóemelésekért, a megszorításokért, a magas az inflációért a kormányt hibáztatta. A Momentum frakcióvezetője hangoztatta, hogy pártja emberközpontú gazdaságot szeretne, klímabiztonságra van szükség és európai elköteleződésre. Arról is beszélt, hogy szerinte az elektromos autót nem csak az akkumulátor hajtja, így nincs szükség magyarországi akkumulátorgyártásra.

Orbán Viktor válaszában elmondta, hogy szeretett volna Gelencsér Ferenc felszólalására is válaszolni, azonban a miniszterelnök szerint a momentumos politikus hozzászólása reménytelen küzdelem az értelemmel, amivel nem tud mit kezdeni. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig felhívta Gelencsér Ferenc Momentum-elnök figyelmét, hogy ne ChatGPT-vel írja a szövegét. Legközelebb ne a Chat GPT-vel írasson parlamenti beszédet vagy ha igen, akkor legalább olvassa át” – mondta.

Borítókép: Gelencsér Ferenc (Fotó: Teknős Miklós)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.