„Hú, ezt elb…sztam!” – értékelte parlamenti felszólalását Gelencsér Ferenc + videó

A miniszterelnök szerint Gelencsér felszólalása reménytelen küzdelem az értelemmel.

2023. 09. 26. 10:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hú, ezt elb…sztam!” – súgta oda hétfői parlamenti felszólalása után a remegő kezű Gelencsér Ferenc momentumos társának, Bedő Dávidnak.

A magát korábban államférfinak nevező momentumos politikus az adóemelésekért, a megszorításokért, a magas az inflációért a kormányt hibáztatta. A Momentum frakcióvezetője hangoztatta, hogy pártja emberközpontú gazdaságot szeretne, klímabiztonságra van szükség és európai elköteleződésre. Arról is beszélt, hogy szerinte az elektromos autót nem csak az akkumulátor hajtja, így nincs szükség magyarországi akkumulátorgyártásra.

Orbán Viktor válaszában elmondta, hogy szeretett volna Gelencsér Ferenc felszólalására is válaszolni, azonban a miniszterelnök szerint a momentumos politikus hozzászólása reménytelen küzdelem az értelemmel, amivel nem tud mit kezdeni. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig felhívta Gelencsér Ferenc Momentum-elnök figyelmét, hogy ne ChatGPT-vel írja a szövegét. Legközelebb ne a Chat GPT-vel írasson parlamenti beszédet vagy ha igen, akkor legalább olvassa át” – mondta.

Borítókép: Gelencsér Ferenc (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.