Komoly razzia lesz hétfőtől, erre jobb, ha odafigyel

Biztonság mindenek felett.

Forrás: Police2023. 09. 22. 17:57
Perspective,View,Of,An,Old,Abandoned,Railway,In,A,Foggy
2190472033 Fotó: Evannovostro
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált 7. Rail Action Week elnevezésű akcióban szeptember 25-én 7 órától október 2-án 7 óráig idehaza is fokozott ellenőrzést tartanak – adta hírül a police.hu.  

Kiemelik, hogy az Európai Unió kiemelt hangsúlyt helyez a vasúti közlekedés biztonságának fenntartására és fokozására. A Railpol által koordinált akció célja elsősorban az, hogy

megelőzzék a vasúti átjárón történő áthaladás szabályainak megsértését,

továbbá azt, hogy a vasúti jelzőberendezéseket, a vasúti közlekedés biztonsága szempontjából nélkülözhetetlen eszközöket, valamint az utasok tájékoztatására szolgáló eszközöket megrongálják.

Kiemelt figyelmet fordítanak továbbá a mozgó vonatokra történő fel- és leszállásra, valamint a vasúti közlekedés folytonosságát veszélyeztető jogellenes és tiltott cselekmények megelőzésére.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.