Látványos természeti jelenségekkel járt a hétvégi vihar + videó

Erős szél, jégeső és útra dőlt fák is maradtak a vihar után.

Magyar Nemzet
Forrás: Heol, Boon2023. 09. 04. 14:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétvégén vészjósló felhők jelentek meg Eger felett, és jégből sem volt hiány a környéken – írta meg a Heol. Mint tájékoztattak, Demjént sem kerülte el a durva időjárás. A helyi fotós, Mocsári Balázs látványos videót készített a vasárnap hajnali égiháborúról, amit megosztott Facebook-oldalán

Baljós felhőkkel, nagy széllel indít a felvétel, majd egymást váltják a villámok. Érdemes megnézni, mert nagyon látványos videó készült az ítéletidőről.

Jéggel érkezett meg az előre jelzett vihar Miskolc közelébe – adta hírül a Boon. A Miskolc és én Facebook-csoportban tettek közzé képeket, amelyek a Miskolcról Egerbe vezető úton készültek nem sokkal Lillafüred után. A képeken látszik, hogy jelentős mennyiségű jég esett, és fák is dőltek az útra.

 

A katasztrófavédelmi igazgatósághoz is futott be jelzés 14.56-kor. Eszerint a Miskolc–Eger útvonalon a Lustavölgyi elágazásnál fák dőltek ki, egy 15 méteres példányt a tűzoltók távolítottak el. Bejelentés érkezett még  a Miskolc–Bükkszentkereszt szakaszról, itt egy kilométerre Bükkszentkereszttől jeleztek fakidőlést.

 

A Zivatarimádók közössége ☈ (ViharVonal) Facebook-csoport a következő videót osztotta meg:

 

Borítókép forrása: Zivatarimádók közössége ☈ (ViharVonal) Facebook-csoport

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.