Lázár János: Élhetőbb környezetet kell továbbadnunk + videó

„Nagyobb a felelősségünk annál, mint hogy mindent úgy hagyjunk, ahogy kaptuk”.

Forrás: Facebook2023. 09. 29. 20:17
null
20230424 Budapest Lázár János építési és közlekedési miniszter Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lázár János ellátogatott a Planet Expo kiállítására, amely a térség legnagyobb és legjelentősebb, a fenntarthatóság nevében létrehozott rendezvénye – látható Magyarország építési és közlekedési miniszterének Facebook-oldalán.

A miniszter videóval jelentkezett a helyszínről, amelyen az látható, hogy még a vele fotózkodni kívánó gyermekekkel is volt ideje pár képet készíteni. A bejegyzésében azt írta,

„Nagyobb a felelősségünk annál, mint hogy mindent úgy hagyjunk, ahogy kaptuk. Egy élhetőbb környezetet, egy jobb országot kell az utánunk következőknek továbbadnunk”.

A Planet Expo szeptember 27. – október 1., szerdától vasárnapig 10.00 és 18.00 között várja a látogatókat, a belépés ingyenes. A kiállítás a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központ Budapesten, az Albertirsai út 10. szám alatt tekinthető meg.

Borítókép: Lázár János építési és közlekedési miniszter (Fotó: Kurucz Árpád )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.