Soroshoz köthető NGO-k segítségével szervezik a migrációt

Szánthó Miklós szerint az illegális bevándorlás ellen a határvédelem a megoldás.

Forrás: MTI2023. 09. 21. 9:28
migráns
20230820 Hajdúszoboszló környéke Lecsaptak a rendőrök egy embercsempészre és egy csapat migránsra Hajdúszoboszlónál. Fotó: Tóth Imre TI Hajdú-Bihari Napló Fotó: TÓTH IMRE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A migrációt a nem kormányzati szervezetek, NGO-k segítségével szervezik az Egyesült Államok déli határainál és Európában egyaránt annak érdekében, hogy egyre több és több illegális bevándorlót juttassanak be az országokba – ezt nyilatkozta az Alapjogokért Központ főigazgatója a The Washington Times újságírójának, Tim Constantine-nak a Capitol Hill Show című műsorban. Szánthó Miklós az MTI közlése szerint azt mondta: az ellenszer erre a határvédelem.

migráns, bevándorló
A folyamatos határvédelem a fő fegyver a tömeges migráció ellen Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

 

Nézzük csak meg a résztvevőket, nézzük meg a szereplőket! Ott vannak az erőszakos hadurak Afrikában vagy a drogkartellek Dél-Amerikában, Mexikóban az emberkereskedők, az embercsempészek. Ott vannak az úgynevezett emberi jogi NGO-k, amelyek egyfajta utazási irodaként működnek, és megpróbálják megszervezni ezeknek a migránsoknak az utazásait

– fogalmazott a főigazgató. Bár Szánthó Miklós szerint az említett NGO-k önmagukra nem kormányzati, hanem civil szervezetként tekintenek, „a valóságban ezek politikai szereplők, többnyire a Soros Györgyhöz köthető, Nyílt Társadalom hálózata által finanszírozottak.”

Kiemelte: az illegális, tömeges migráció úgy válik teljes mértékben megszervezetté, hogy „a nap végén ott vannak az egyes nyugat-európai országok progresszív liberális vezetői, akik támogatják a határok nélküli Európát.”

A főigazgató a beszélgetés során kiemelte: „tudjuk, hogy egy nemzet határok nélkül nem létezik, nem nemzet többé. És ez a magyar tapasztalat, és ezért próbáljuk megvédeni a határainkat. És így védjük Európa határait is”.

Borítókép: A migránsáradat ellen határvádelemmel lehet védekezni (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Tóth Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.