„Színjelesre vizsgázott aljasságból a 444”

Ez szimpla tahóság – írja a Mandiner főszerkesztő-helyettese.

Munkatársunktól
2023. 09. 01. 14:58
null
444 logo (Photo: Wikipedia)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, egy mai cikkében a 444.hu az Origó főszerkesztőjét, Gábor Lászlót sértegette, amelyre válaszul a Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleményben követelte, hogy a 444 szerkesztősége távolítsa el a szóban forgó cikket, és tegye egyértelművé, hogy elutasítja a megalázás és a megszégyenítés minden formáját.

Ők annyira, de annyira viccesek, hogy az már majdnem nácikomcsi – írta kapcsolódó, 444 a pöcében című publicisztikájában Bayer Zsolt, aki szerint „a 444 szerkesztősége, kivétel nélkül, egy emberként, még a valaha jobb sorsra érdemes Gazda Albertet is beleértve, mélységesen meg van róla győződve, hogy a világ teljességét uralja, látja át, fogja fel ésszel, horizontjuk a mindenség, a galaxis, a megfellebbezhetetlen liberális krédó”.

Hiába, legkésőbb Farkasházy óta tudjuk, a humor baloldali műfaj – fogalmazott mai, A 444 ezúttal színjelesre vizsgázott aljasságból című írásában Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese. Mint írta „a honi liberális, független stb. média egyik zászlóshajója, Soros György sajtóportfóliójának éke, a teljes magyar nyilvánosságra nem kevés elitizmussal tekintő 444, és páros lábbal beleszállt egy másik médium vezetőjébe. Az Origó főszerkesztőjéről, Gábor Lászlóról van szó, akit az emberi méltóság minimális tisztelete nélkül állították pellengérre.” „Miközben a jobboldalt és sajtóját szokásuk magas lóról leckéztetni, nagyon úgy tűnik, hogy itt és most saját elveikkel, az emberi méltóság állítólagos tiszteletével is jócskán sikerült szembemenniük. […] ez nem más, mint szimpla tahóság.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.